lauantai 22. joulukuuta 2012

Pinkki bostonkakku

Ystäväni tarjosi meille kerran mahtavan väristä ja suolaista bostonkakkua. Kakun väri oli suorastaan uskomattoman naurettava ja takuulla purkista! Reseptiä udellessani selvisi, että väri on silkkaa luonnonväriä: punajuurta. Taikina oli punajuuriraasteella höystettyä sämpylätaikinaa ja sisällä oli suolahullun makuun täydellisiä fetasattumia. Pitihän sitäkin kokeilla. Taikina kohosi kunnolla kulhossa, mutta rullattuani levyn ja pilkottuani rullan ja saatuani siitä bostonin näköistä unohdin kohottaa sen uudelleen ennen uuniin laittoa. Oli vähän lässähtänyt versio, mutta ulkonäöstä huolimatta tuli maukasta. Tein samasta taikinasta myös sämpylöitä, ilman fetaa. Ohje löytyy täältä.




2 kommenttia:

  1. Ai olet ehtinyt tehdä tätäkin :D. Kivaa, että maistui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli niin huippua! Leipasin samana päivänä, kuin ne fudgetkin siellä meidän porukoilla. Kätevää, kun on vauvanviihdyttäjiä :)

      Poista